CLINICA DENTAL A GIRONA

Clínica especialitzada en estètica dental, implants, carilles i tot que fa a Odontologia Avançada

IMPLANTS DENTALS

La solució a peces dentals que falten o en mal estat, de manera ràpida, de fixació i aparença similar a les teves dents naturals.

CARILLES DENTALS

Amb les carilles dentals de porcellana o composite el seu somriure es volen optimitzar sense dolor en tan sols dues cites en dues setmanes.

BLANQUEJAMENT DENTAL

El Blanquejament Dental és una solució segura i efectiva per a pacients amb dents tacades o descoloridas.

ORTODONCIA

L’ortodòncia Ja sigui tradicional o invisible, permet corregir la posició de les nostres dents fent somriures dels nostres pacients es vegin radiants.

CENTRE D'ODONTOLOGIA A GIRONA

sol·licitar visita

ESTÈTICA DENTAL

En Bianco dental, el teu Clínica Dental a Girona, estem especialitzats en tractaments d’estètica dental, ja sigui que necessitis un o diversos tractaments per aconseguir-ho.

URGÈNCIES DENTALS

De vegades les nostres dents fan sonar les alarmes, en Bianco Clínica Dental, ho sabem bé, de manera que sempre podràs contactar i intentarem donar-te la solució que necessites a la major brevetat.

TRACTAMENTS INTEGRALS

Tots els tractaments en un sol centre, si la seva situació ho requereix, els nostres professionals estan capacitats per assessorar-la combinació de tractaments que necessita.

ODONTOPEDIATRIA

Per als més petits de la llar, en Bianco Clínica Dental, oferim el nostre servei d’Odontopediatria, per acompanyar els nostres nens creixin amb la millor salut bucal possible.

Scroll to Top
¿podemos ayudarte?