Implants dentals a Girona

Els implants dentals són la solució a aquest problema tan comú i alhora tan real, com és la manca / reemplaçament de peces dentals. Si vostè necessita implants dentals, en Bianco Dental a Girona podem ajudar a restaurar aquests dents perdudes a com estaven abans i tornar-li la confiança al seu somriure.

Preguntes freqüents

Qui és un bon candidat per als implants dentals?

Gairebé totes les persones a les quals els falta una sola dent, diversos dents o totes les dents són candidats als implants dentals. Demani una primera visita per conèixer les seves necessitats específiques.

Quins són els avantatges dels implants dentals?

Quan una sola dent permanent o diverses dents es perden a causa de càries dentals o a per una malaltia de les genives, els implants dentals poden substituir-tal com una dent fix. Els implants dentals poden durar tota la vida i poden millorar la seva aparença, la seva confiança i la seva capacitat per menjar els aliments que li agraden, i participar en un estil de vida actiu, sense preocupar-se per les seves dents. Els implants dentals estan fets de titani i mai poden patir càries.

Quines són les desavantatges dels implants dentals?

A l’igual que qualsevol procediment quirúrgic oral menor, hi ha un risc d’infecció, inflamació i dolor, però els nostres professionals de Bianco Dental li explicaran com poden gestionar per a la seva situació específica. Si no hi ha os disponible per col·locar l’implant, pot ser necessari realitzar procediments d’empelt d’os i genives, el que pot augmentar el cost del seu tractament. No obstant això, la inversió inicial pot compensar a llarg termini.

Quina és la taxa d'èxit dels implants dentals?

Varia d’un individu a un altre i amb la salut i els hàbits. Per a un individu sa amb una bona higiene bucal i una bona salut, els implants dentals són previsiblement reeixits amb taxes d’èxit reportades per sobre de l’90-95 per cent.

Quant duren els implants dentals?

A diferència de les dents naturals, els implants dentals no són susceptibles de patir malalties dentals com la càries; però, la salut de les genives és vital per mantenir l’èxit durador de l’implant. La cura conscienciós a casa per part de l’pacient i les neteges i revisions professionals regulars són elements essencials per a la sostenibilitat dels implants dentals. Cada pacient és diferent, i l’èxit depèn de la diagnosi i la planificació, l’historial mèdic i una sèrie d’altres factors.

¿Qué es All-on-4®?

All-on-4® és un procediment de tractament de marca registrada que consisteix essencialment en la substitució de totes les dents que falten en una mandíbula utilitzant només 4 implants. Aquest procediment és especialment beneficiós en pacients que han perdut molt os en les zones posteriors de la boca.

Es poden convertir les dentadures en implants?

Les pròtesis dentals no es poden “convertir en implants”. Els implants són cargols metàl·lics que es col·loquen en l’os de la mandíbula per ajudar a ancorar i sostenir les dents artificials (pròtesis). És possible que es col·loquin implants sota de les pròtesis dentals existents per ajudar a l’estabilització i suport d’aquestes pròtesis. Això només podria fer-se si les dentadures actuals estiguessin d’altra banda en excel·lent estat. Us recomanem sol·licitar una primera visita diagnòstica per avaluar la seva situació en particular.

Beneficis dels implants dentals

Els implants dentals són arrels artificials que actuen com dents naturals, de manera que ni tan sols notarà la diferència.

Alguns casos poden ser:

  • Substitueix només una dent que falta donant suport una corona.
  • Substitueix múltiples dents perdudes actuant com a estructura de suport per a un pont de diverses corones.
  • Subjectar les pròtesis dentals soltes de forma segura.

Els implants dentals s’afirmen en l’os natural de la seva mandíbula, prevenint una major pèrdua d’os i aquesta aparença de mandíbula enfonsada. Els implants s’insereixen a la mandíbula en un procediment ràpid i indolor. Això és diferent als ponts dentals convencionals, que requereixen que les dents adjacents es taladren per al seu suport.

Debido a que los implantes están anclados en el hueso de la mandíbula, ofrecen una estabilidad y comodidad sin igual, similar a la de sus propios dientes naturales. Con un cuidado adecuado y una correcta higiene bucal, los implantes dentales son una solución a largo plazo para darle la sonrisa perfecta y reestablecer su confianza.

Contacti’ns

Truqui'ns

972 66 50 82
679 39 03 94

Email

biancodentalgirona@gmail.com

On estem

Carrer Mestre Francesc Civil 8, Baixos

Girona C.P. 17005

Estem en contacte

Contenidos

Scroll to Top
¿podemos ayudarte?