Estètica dental a Girona

El teu somriure és molt important, i nosaltres tenim els professionals idonis per a dur a terme qualsevol tractament d’estètica dental a Girona.

Potser necessitis un implant dental, carilles dentals, o simplement un blanquejament dental, tots aquests tractaments i diversos més estan disponibles a la nostra clínica dental a Girona.

Preguntes freqüents

Quines opcions tinc per substituir els meus antics empastaments de color fosc?

Els vells empastaments foscos poden ser substituïts per un material de farcit de color blanc anomenat resina composta.

Aquest material és tan durador o més que els empastaments de plata que s’utilitzaven fa anys i l’estètica és el més natural possible.

No obstant això, tingui en compte que depenent de la mida dels antics empastaments i de la possible càries que hi pugui haver sota dels empastaments, altres opcions com les incrustacions de porcellana i les corones poden ser més apropiades. El seu dentista li recomanarà el millor tractament possible per a les seves necessitats.

Què són les carilles de porcellana?

Les carilles de porcellana són revestiments fins destinats a dents estellades, torts, deformes o molt restaurats.

Sovint es fan per a les dents davanters 6-8 en els arcs superior i inferior. Aquests revestiments estan fets completament de porcellana i s’adhereixen a la zona preparada.

Són de llarga durada i poden canviar un somriure mitjana en un somriure impressionant!

Què és l'adhesió?

L’adhesió és un procediment mitjançant el qual les dents estellats, trencats o deformats queden com nous utilitzant el material de farciment de la color de la dent, de manera similar als materials utilitzats per als empastaments blancs.

Quina és la diferència entre el bonding i les carilles?

L’adhesió i les carilles poden aconseguir resultats similars per canviar l’aspecte de les seves dents. Les carilles de porcellana, però, són generalment més duradores i tenen resultats superiors a causa de les característiques similars a l’esmalt de l’material de porcellana.

Poden les carilles corregir les meves dents tortes en lloc de l'ortodòncia?

Sí, en molts casos podem aconseguir el mateix aspecte que es pot obtenir amb els frens. Només pensi, vostè pot tenir el somriure perfecte que sempre ha volgut en només 2 setmanes, en comparació amb els 2 anys o més que prendria per tenir les dents més rectes amb els frens.

Què dóna un millor resultat les caretes o els brackets?

Tots dos poden donar un resultat excel·lent; però, amb les carilles tenim la capacitat de canviar el color del seu somriure a un aspecte més blanc i brillant.

Quantes carilles necessito per tenir una nova i bella somriure?

Cada cas és diferent, depenent dels desitjos de la persona. És comú fer 6-10 caretes a la part superior i depenent del somriure de l’pacient; 6-10 es fan sovint a la part inferior també.

Quant de temps duren les facetes?

Les carilles poden durar més de deu anys, però la longevitat dependrà de la cura a casa, la cura de la higiene dental regular i la dieta. Si vostè és propens a grinyolar o serrar les dents, heu d’utilitzar un protector bucal durant la nit per evitar danyar les seves facetes.

¿Seran les meves dents més sensibles amb les facetes?

El procediment d’adhesió que fem a l’col·locar els seus caretes ajuda a assegurar que la dent no serà sensible després d’el tractament.

Estética Dental a Girona

A part de tenir en compte la part estètica, sempre el més important és la teva salut, i els nostres professionals són conscients, de manera que en tot moment l’assessorament tindrà com a objectiu la teva salut bucal.

Així que si el que busques és un tractament d’Estètica Dental a Girona, Bianco Dental, és la solució més recomanable, t’estem esperant, i recorda que la primera visita és gratuïta.

Cada dia a la nostra Clínica Dental a Girona, veiem als nostres pacients que volen millorar el seu somriure però que realment no estan segurs del que l’Estètica Dental pot fer per ells.

En els últims 10 anys, els dentistes estètics han pogut millorar no només l’aparença de les dentadures dels seus pacients, sinó també la seva higiene bucal i general com a resultat. La tecnologia ha avançat tant que vostè pot dir-li al seu dentista estètic com vol que es vegin les seves dents a la fin.

Si sent la necessitat d’ocultar les seves dents quan parla, riu o somriu, llavors no està sol. Les dents estellades, perduts i desiguals no només tenen un impacte important en la seva aparença general. Més que això, poden reduir en gran mesura la seva confiança en si mateix ..

El nostre equip de dentistes estètics en Bianco Dental a Girona estan disponibles per parlar amb vostè en qualsevol moment. Si us plau contacti’ns per reservar una consulta perquè puguem començar el seu viatge cap a el somriure que sempre ha desitjat.

Contacti’ns

Truqui'ns

972 66 50 82
679 39 03 94

Email

biancodentalgirona@gmail.com

On estem

Carrer Mestre Francesc Civil 8, Baixos

Girona C.P. 17005

Estem en contacte

Contenidos

Scroll to Top
¿podemos ayudarte?