Urgències Dentals a Girona

Entenem per Urgències odontològiques, aquelles situacions no previstes, que ens ocasionen malestar a primeres, o quan ens deixem estar amb molèsties que sempre pensem solucionarem amb un analgèsic.

Preguntes freqüents

Què són les urgències dentals?

Les urgències odontològiques solen consistir en el trencament o el despreniment de dents, en lesions internes de la boca, com laceracions i grans talls, o en infeccions.

Com puc saber si tinc una urgència dental?

Si experimenta un dolor insuportable inusual, inflor, sagnat o excreció de pus de les genives i les dents, el més probable és que estigui experimentant una emergència dental i s’ha de posar en contacte amb el seu dentista immediatament. Un altre signe d’una emergència dental són les dents afluixats, esquerdats o colpejats.

Què he de fer en cas d'emergència dental?

Truqui immediatament al seu dentista i programi una cita a una hora. Com més aviat acudir a la teva dentista, més possibilitats de que pugui recuperar la teva dent i solucionar el problema.

Com puc evitar les urgències dentals més comuns?

Cuida bé les dents i practica una excel·lent higiene bucal, com raspallar-te les dents tres vegades a el dia i fer servir el fil dental cada nit abans d’anar a dormir. A més, si practiques algun esport d’alt contacte, et convé protegir les teves dents.

Què puc fer amb un dent trencat?

Truqui immediatament a la nostra clínica dental a Girona. Com més aviat aconsegueixis una cita, abans podran repararte la dent danyat.

Què faig si em cau una de les dents permanents?

Si un dels teus dents permanents cau, no t’espantis. El primer que has de fer és esbandir molt suaument la dent amb aigua salada tèbia per netejar-lo. En cap cas manipuli la dent per l’arrel perquè farà malbé els teixits que hi ha, el que impossibilitarà que el seu dentista d’urgència pugui tornar a unir la dent a l’alvèol.

Què puc fer per alleujar el dolor o la inflamacio?

Prengui un medicament antiinflamatori com l’ibuprofèn. Evita l’aspirina, ja que conté ingredients que dilueixen la sang i agreugen la situació.

Urgències Dentals

En Bianco Clínica Dental, li aconsellem visitar la nostra Clínica Dental a Girona, davant l’aparició dels primers símptomes, ja que depenent de l’afecció, sinó és tractada a temps, pot derivar en problemes majors.

Si aquesta és la seva situació, no dubti en contactar-immediatament, els nostres professionals li indicaran com procedir.

Com pot saber si els seus dolors i molèsties són normals o si es tracta d’un mal de queixal real que hauria de preocupar?

Aquests problemes aparentment petits poden convertir-se ràpidament en un mal de queixal que no oblidarà si no es tracta.

En Bianco Dental estem preparats per cobrir qualsevol urgència odontològica a la nostra Clínica Dental a Girona, en el cas que necessiti alleujament immediat del mal de queixal.

Només ha de trucar-nos o contactar a través de whats App i un dentista d’emergències estarà a punt per brindar alleujament al dolor que l’afligeix.

Contacti’ns

Truqui'ns

972 66 50 82
679 39 03 94

Email

biancodentalgirona@gmail.com

On estem

Carrer Mestre Francesc Civil 8, Baixos

Girona C.P. 17005

Estem en contacte

Contenidos

Scroll to Top
¿podemos ayudarte?