Ortodòncia a Girona

L’ortodòncia és la ciència de fer que els somriures de la gent es vegin radiants. I és una feina brillant per a qualsevol dentista. A la nostra clínica dental a Girona ho apreciem com una satisfacció personal i professional genuïna a l’veure com es transformen els somriures dels nostres clients.

Però no és només la teva aparença. Ordenar les seves dents els fa més fàcils de netejar i no hi ha lloc perquè el menjar i la placa quedin atrapades. Millora la parla, deté la malaltia de les genives, fa que tornar a menjar sigui un plaer.

Preguntes freqüents

Quina és la millor edat per veure un ortodoncista?

Com més aviat millor, però, en realitat qualsevol edat pot ser l’edat adequada si vol millorar el seu somriure i la seva confiança.

Quant de temps es triga a redreçar les meves dents?

Cada pacient té un conjunt únic de dents de manera que depenent del que hem de fer determinarà quant de temps el tractament es durà a terme. A vegades pot ser tan curt com uns mesos i altres vegades uns anys.

És cert que no puc menjar certs aliments durant el tractament d'ortodòncia?

Depèn de l’tipus de tractament a què se sotmeti. Amb els brackets, és cert que hi ha certs aliments que et demanem que no comes. Podem revisar-los quan et posin els brackets, però en general et demanem que evitis els aliments excessivament durs, enganxosos i cruixents.

Interfereixen els brackets a l'execució d'un instrument?

La majoria dels pacients s’adapten molt ràpidament a tocar el seu instrument mentre porten brackets. Pot ser una mica diferent a el principi, però hauria de convertir-se en una cosa normal molt ràpidament.

Ara que tinc els meus brackets, encara he de veure a el dentista per a les neteges i revisions?

Sí. De fet, és més important que abans de tenir els frens. Els aliments poden quedar atrapats en llocs als quals el raspall de dents té dificultats per arribar. El teu dentista treballarà amb tu i amb el teu ortodoncista per assegurar-se que les teves dents i genives es mantenen sans.

¿Els aparells dentals fan mal?

En realitat no. No obstant això, cada persona sent sensacions diferents mentre se sotmet a un tractament d’ortodòncia, de manera que és difícil saber què experimenta cada persona. No obstant això, les dents, genives i galtes estaran una mica sensibles durant uns dies després de les teves visites a nosaltres.

Beneficis de la Ortodòncia

Els nostres ortodoncistes ofereixen als pacients a la nostra Clínica Dental a Girnoa de tres enfocaments diferents per redreçar i corregir les seves dents de manera que ja no necessiti amagar el seu somriure.

Hi ha dotzenes de solucions per corregir les dents que ofereixen les diferents companyies d’investigació d’ortodòncia a tot el món. Els nostres ortodoncistes han optat per formar-se i especialitzar-se en tres opcions perquè els nostres pacients puguin triar el que millor s’adapti a les seves les seves necessitats.

És comprensible, però molts pacients adults es desanimen amb la idea de corregir les dents mitjançant un tractament d’ortodòncia perquè estan preocupats per l’efecte que els aparells tradicionals tindran en la seva aparença.

Ortodòncia invisible

L’ortodòncia invisible és probablement el producte de correcció dental més popular al món en aquest moment.

És un aparell ortopèdic transparent fet a mida per a la seva boca que cobreix totes les seves dents. Amb el temps, els frens guien suaument les seves dents cap a la posició que vostè acorda amb els seus ortodoncistes en la reunió de consulta.

Brackets

Una altra opció és la correcció de peces dentals mitjançant el sistema de brackets, el qual és molt efectiu però ha perdut quota de mercat pel que fa a l’ortodòncia Invisible.

Els brackets i els filferros utilitzats estan acolorits fins el to de les seves dents particulars, fent-los pràcticament invisibles per al món exterior.

Aparells sublinguals

Aquest sistema ofereix als pacients un servei de redreçament dental summament eficient que ofereix rapidesa, comoditat i discreció. Els aparells linguals són virtualment indetectables quan vostè els fa servir perquè el seu ortodoncista realment ajusta els filferros darrere de les dents, no al davant.

Contacti’ns

Truqui'ns

972 66 50 82
679 39 03 94

Email

biancodentalgirona@gmail.com

On estem

Carrer Mestre Francesc Civil 8, Baixos

Girona C.P. 17005

Estem en contacte

Contenidos

Scroll to Top
¿podemos ayudarte?