Blanquejament dental a Girona

El blanquejament Dental és una solució segura i efectiva per a pacients amb dents tacades o descoloridas. Fa que les seves dents es tornin blancs a l’usar peròxid d’hidrogen per alliberar radicals lliures d’oxigen que eliminen les molècules de taques en el profund de la dent.

Aquest és un dels tractaments més populars en Odontologia Estètica a la nostra Clínica Dental a Girona

Preguntes freqüents

Com funciona el blanquejament dental?

Les taques a les dents apareixen quan les molècules de color s’adhereixen a la placa, la tosca i la superfície de les nostres dents. Les neteges dentals ajuden a eliminar la placa i la tosca, però de vegades les taques segueixen apareixent a la capa inferior anomenada dentina.

La solució blanquejadora que s’aplica a les dents es combina amb l’oxigen de l’aire i el carboni de la dentina per trencar les molècules de les taques adherides a les dents.

Quina és la solució utilitzada per blanquejar les dents?

Oferim diversos tipus de blanquejament, com el peròxid de carbamida, el peròxid de carbamida amb fluorur de nitrat de potassi i el peròxid d’hidrogen.

Funcionarà el blanquejament dental en el meu cas?

Els resultats de el blanquejament varien d’una persona a una altra i segons el tipus de taques. En general, el blanquejament dental funciona millor en les taques de color marró groguenc que en les taques grises.

He de fer-me una neteja dental abans o després del blanquejament dental?

El blanquejament dental funciona millor en dents lliures de placa i tosca. Estar a el dia amb las seves neteges dentals és important per a la salut, però també d’assegurar els millors resultats possibles per al blanquejament. Si li toca una neteja, pot programar la neteja dental i el blanquejament en el mateix dia. La neteja s’ha de fer abans de el blanquejament dental.

Fa mal el blanquejament dental?

El blanquejament dental pot causar sensibilitat a les dents i les genives. Alguns pacients experimenten poca o cap sensibilitat, mentre que altres poden necessitar limitar la intensitat i el temps de el blanquejament per evitar la sensibilitat. Parli amb els nostres dentistes a Girona sobre les formes d’evitar la sensibilitat.

El blanquejament de les meves dents farà malbé la meva esmalt?

Una de les principals avantatges de blanquejar les dents sota la cura d’un professional de l’odontologia és que es redueix considerablement el risc que es produeixin danys en l’esmalt dental, a les genives o en qualsevol altre aspecte. Dur a terme el blanquejament dental amb un professional garanteix que està rebent productes de blanquejament legítims de proveïdors de confiança aplicats per personal professionalment capacitat. Això també reduirà les possibilitats de sensibilitat dental o danys en les arrels.

He de fer alguna cosa especial abans del blanquejament dental?

No hi ha res especial que hagi de fer abans del blanquejament, però, el tractament funciona millor en dents sanes i lliures de placa i tosca. Si sap que té sensibilitat dental, si us plau, programi una consulta unes dues setmanes abans de l’blanquejament per recollir una pasta de dents especial.

Blanquejament Dental a Girona

En Bianco Dental a Girona creiem fermament en oferir tant opcions com fiabilitat.

Estem encantats de poder oferir els millors tractaments de Blanquejament Dental de Girona, que garanteixen els resultats que vostè es mereix.

No tots les dents tacats necessiten procediments de blanquejament. Si la taca només està en la superfície, pot ser eliminada per l’higienista per restaurar el color natural de la seva dent.

Confiï en els nostres professionals, els quals li indicaran el tractament més idoni perquè el seu somriure llueixi radiant.

Contacti’ns

Truqui'ns

972 66 50 82
679 39 03 94

Email

biancodentalgirona@gmail.com

On estem

Carrer Mestre Francesc Civil 8, Baixos

Girona C.P. 17005

Estem en contacte

Contenidos

Scroll to Top
¿podemos ayudarte?