Odontopediatria a Girona

Ens dediquem a proporcionar atenció dental d’alta qualitat a nens de totes les edats, des de nadons fins a adolescents, i a pacients amb necessitats especials, com TDAH, autisme, síndrome de Down i paràlisi cerebral. Tenim experiència en atendre a tot tipus de nens, sense importar la seva edat o el difícils que puguin ser.

Preguntes freqüents

Per què he de portar el meu fill a un odontopediatra?

Al igual que un pediatre tracta les necessitats de salut del seu fill, un odontopediatra està capacitat per tractar les necessitats orals del seu fill. Un especialista en odontologia pediàtrica ha rebut dos o tres anys addicionals de formació després de l’escola d’odontologia per tractar específicament als nens.

Quan començarà meu nadó a tenir dents?

La dentició, el procés de sortida de les dents de llet (primaris) a través de les genives cap a la boca, és variable entre els diferents nadons. En general, les primeres dents de llet que apareixen solen ser els davanters inferiors i solen començar a sortir entre els sis i els vuit mesos.

A quina edat he de portar el meu fill a la primera visita?

A l’edat d’1 any recomanen fer la primera revisió dental del teu fill  quan li surtin les primeres dents.

Com puc preparar al meu fill per a la visita a l'dentista?

Jugui amb el seu fill a “obrir la boca”. Utilitzeu una gassa per netejar les dents del seu fill després de cada àpat. Feu que el seu fill li vegi participant activament en els bons hàbits orals, com el raspallat i l’ús de el fil dental. I el més important, mantingui una actitud positiva. Un nen pot notar la aprensió i la por dels seus pares.

Si vostè o el seu fill tenen por de la seva primera visita, pot portar al seu fill per a una visita prèvia a la nostra consulta. A més, mostri-li al seu fill fotos de la nostra oficina i de personal a la nostra pàgina web. Feu saber al seu fill que és important mantenir les seves dents i genives sans, i que el metge hi és per ajudar-lo.

Per què són importants les dents de llet per al meu fill?

Les dents primaries o “de llet” són importants per moltes raons. No només ajuden els nens a parlar amb claredat i a mastegar amb naturalitat, sinó que també ajuden a formar el camí que seguiran les dents permanents quan estiguin a punt per sortir. També és important començar a introduir al teu fill en els bons hàbits d’higiene bucal i en les revisions dentals periòdiques quan és petit, per assegurar-li una llarga vida amb una bona salut bucal.

Com puc prevenir la càries del biberó o de la lactància?

Sens dubte, vostè pot contribuir a disminuir el risc de càries per biberó del seu fill. 

La lactància nocturna a voluntat s’ha d’evitar després que comencin a sortir les primeres dents primaris (de llet). S’ha d’evitar que els nens beguin suc de el biberó. Quan s’ofereixi suc, ha de ser en un got.

Beneficis de la Odontopediatía

A vegades la part més difícil de trobar el dentista pediàtric adequat és trobar algú amb qui els seus fills se sentin segurs i còmodes. Vostè vol saber que algú està cuidant bé dels seus petits i que se’ls està oferint el millor, més gentil i compassiu cura disponible. En Bianco Clínica Dental a Girona el nostre objectiu és proporcionar una atenció dental superior en un entorn amigable per als nens.

Els nens no sempre són capaços de ser pacients i cooperatius durant un examen dental. A la nostra Clínica Dental a Girona sabem com examinar i tractar els nens de manera que se sentin còmodes.

Ens prendrem el temps per saludar al seu fill i que ens conegui perquè vegi que som persones gentils i amables és un gran primer pas per canviar aquesta percepció.

Contacti’ns

Truqui'ns

972 66 50 82
679 39 03 94

Email

biancodentalgirona@gmail.com

On estem

Carrer Mestre Francesc Civil 8, Baixos

Girona C.P. 17005

Estem en contacte

Contenidos

Scroll to Top
¿podemos ayudarte?