Tractaments dentals integrals a Girona

A la nostra Clínica Dental a Girona en moltes ocasions els nostres pacients, requereixen de més d’una pràctica, i els nostres professionals estan capacitats per dur a terme els tractaments que oferim.

Tractaments integrals a Girona

En Bianco Dental a Girona, vostè i la seva família poden gaudir d’una àmplia gamma de serveis d’odontologia general i tractaments d’higiene regulars per tenir cura de la salut de les seves dents a llarg termini.

Creiem fermament en el lema «més val prevenir que curar» i ens comprometem a proporcionar excel·lents estàndards d’atenció dental preventiva i general.

És important que assisteixi a consultes dentals regulars perquè puguem identificar i tractar les afeccions en desenvolupament des del principi i mantenir un ull en la seva salut bucal general.

Durant les revisions de rutina, portarem a terme un examen exhaustiu de la seva boca i portarem a terme proves de detecció d’afeccions orals més comuns.

Reconeixem que és extremadament important detectar les condicions i administrar el tractament a temps i aconsellem que vostè assisteixi a una revisió de rutina cada 3-6 mesos.

Això ens permet detectar les afeccions a temps i tractar-les abans que vostè desenvolupi més símptomes. També li estalviarà el sofriment amb dolor i molèsties a les dents i li estalviarà el haver de pagar per tractaments complexos en el futur.

L’ esperem a la nostra Clínica Dental a Girona

Contacti’ns

Truqui'ns

972 66 50 82
679 39 03 94

Email

biancodentalgirona@gmail.com

On estem

Carrer Mestre Francesc Civil 8, Baixos

Girona C.P. 17005

Estem en contacte

Contenidos

Scroll to Top
¿podemos ayudarte?